Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Явор Божанков, БСП: Нуждата да спечелим е много голяма

Политика

Явор Божанков, БСП: Нуждата да спечелим е много голяма

Явор Божанков, БСП: Нуждата да спечелим е много голяма - Tribune.bg
Снимка:

„Ще водим кампанията позитивно с нашите алтернативни решения. Дълбоко се съмнявам кампанията да бъде чиста. Надявам се на борба между опоненти, а не между врагове“. Това заяви пред БНТ водачът на листата на БСП във Велико Търново Явор Божанков.

„Нашата кампания беше нашият мандат. За 4 години не сме спестили нито една критика, предлагахме решения“, каза той.

Младият социалист изрази надежда, че партията му ще е първа политическа сила.

„Надявам се да направим поне резултатите от 2017, защото там бяхме първа политическа сила в Търново, но го искаме и на национално ниво“, заяви Божанков. Попитан дали това не е много голяма амбиция, с оглед на това че не са печелили от 2005 г., отговори:

„И нуждата сега е много голяма, Моделът на управление на ГЕРБ е абсолютно изчерпан“, обясни той.

„Проблемът за отговорността е проблем на най-високо ниво, затова поискахме министър-председателят да дойде в парламента“, коментира Божанков и казуса с починалото от токов удар на тротоар момче.

„Всички недъзи на управлението са заключени в този казус. Откроиха се два ясни проблема - стана ясно, че има павилиони, които са незаконни, но законно са черпели ток, които незаконно са плащали наем. Това показва, че да си незаконен е предимство. Законните ги скъсват от проверки, незаконният в България винаги минава. В България се оказва, че беззаконието е превърнато в държавна политика“, каза Божанков.

Той подчерта, че е гласувал за Румен Радев и би го направил отново.

„Президентът е адекватен и защитава всичко това, което беше заявил при неговото избиране“, категоричен беше социалистът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

препоръчан от Радан Кънев екскремент по име Явор Божанков - бизнесмена на "вторичните суровини "! На рамо дда си го носят розово - червените боклуци !
17.02.2021 19:42 / Отговор
:) Забавно е да гледаш троловете на ГЕРБ да наричат другите червени боклуци, нищо, че в ГЕРБ има най-много членове на БКП и агенти на ДС, напълно равни със своя близнак БСП, нищо че ГЕРБ имат много повече леви популистки политики и от БСП. Ама каквото такова, фактите не са от значение, лозунги, лозунги, лозунги, другото няма значение, нали герберски тролчета?
17.02.2021 20:08
ДОКАЗАНО:............................................................................................................................................ ДБКП /ДСБКП ГЛАСУВАТ ВИНАГИ, КАКТО ГЛАСУВА БСП/БКП....
1.ЗА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ....
2.ЗА МУТРЕСАТА МАЯ МАНОЛОВА....
3.ЗА РСМАКЕДОНИЯ.....
4.ЗА СЪРБИЯ.....
5.ЗА РУСИЯ......
ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНА ЧЕРВЕНА ВРЪЗКА........
ЗА БЪЛГАРИТЕ ХИЧ НЕ Е ЗАБАВНО......................... ОТВРАЩАВАМЕ СЕ.....
17.02.2021 20:32
До :) Тука единственият гнусен трол си ти! И какво ,смяташ се за интересен като ни демонстрираш Гейско "високомерие"ли? Всички знаем къде са ченгетата...! Това че, от червени помияри ,обърнахте резбите , не ви прави ..."десни"! Даже и не смееш да си кажеш в чий хор пееш, само сер'еш ..."ГЕРБКП"," съветската мутра", "диктаторът","Боко"...,и до там ти стига тролското мозъче!
17.02.2021 20:33
:) Когато простите тролове на ГЕРБ няма какво да кажат срещу фактите - плюят.
17.02.2021 22:02
. . . Само това ли успя да измислиш? И кои факти бе Оли, това че малкото кариеристче Божанков го гонела "голяма нужда" ли?
17.02.2021 22:09
Иванов Ходете си от парламента, а след това - както решите: и по голяма нужда и по малка и ... по-редко се показвайте заради добрата атмосфера на всички у нас.
17.02.2021 19:45 / Отговор
Надблюдател Личи си ,че всичките кариеристчета на Позитанската Кукувица ги е подгонила "голямата нужда"! Отдавна обърнаха НС в арена на махленските сценарии на Корнелия , отрепетирани на Позитано!
17.02.2021 19:50 / Отговор
За нищо не става Отровната му уста няма да го спаси от грозен провал, както и шефката му. Бълггарите не обичаме агресивни простаци, циркаджии и лайномети!
18.02.2021 05:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати