Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

Политика

Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? - Tribune.bg
Снимка:

„Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? Разследването трябва да провери кои са компаниите, които са били посредници при продажбата и изнасянето на оръжия“, заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев пред БТВ. Повод за думите у е статия ва „Ди Велт“, която гласи, че Кирил Петков е спасил Украйна, защото докато е бил премиер страната ни е изнасяла оръжия и гориво за воюващата с Русия държава.

Най-голямото геройство на Кирил Петков е лъжа и то според самия него, това е диагноза

Самият Кирил Петков призна, че оръжия са изнасяни, но тъй като коалиционният му партньор в лицето на БСП не са били съгласни, той е намерил фирми-посредници, чрез които това оръжие да бъде купено и изнесено.

Петков и Василев си признаха, че България е изнасяла гориво и оръжия през частни компании към Украйна

„Моето мнение е, че това е кризисен пиар от страна на това чуждестранно издание. То излиза точно в този момент, за да изперат евроатлантическия си имидж и не се прави за първи път. Те гласуваха много пъти срещу евроатлантически решения“, заяви Цонев по адрес на ПП

„За едни войната е смърт и трагедия, за други е бизнес. Нека да насочат разследващите усилията си в компаниите, които са били посредници, има ли комисионни, няма ли. Защото като чуя за Кирчовците се сещам за комисионни“, допълни още Цонев.  


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати