Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

Политика

Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? - Tribune.bg
Снимка:

„Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? Разследването трябва да провери кои са компаниите, които са били посредници при продажбата и изнасянето на оръжия“, заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев пред БТВ. Повод за думите у е статия ва „Ди Велт“, която гласи, че Кирил Петков е спасил Украйна, защото докато е бил премиер страната ни е изнасяла оръжия и гориво за воюващата с Русия държава.

Най-голямото геройство на Кирил Петков е лъжа и то според самия него, това е диагноза

Самият Кирил Петков призна, че оръжия са изнасяни, но тъй като коалиционният му партньор в лицето на БСП не са били съгласни, той е намерил фирми-посредници, чрез които това оръжие да бъде купено и изнесено.

Петков и Василев си признаха, че България е изнасяла гориво и оръжия през частни компании към Украйна

„Моето мнение е, че това е кризисен пиар от страна на това чуждестранно издание. То излиза точно в този момент, за да изперат евроатлантическия си имидж и не се прави за първи път. Те гласуваха много пъти срещу евроатлантически решения“, заяви Цонев по адрес на ПП

„За едни войната е смърт и трагедия, за други е бизнес. Нека да насочат разследващите усилията си в компаниите, които са били посредници, има ли комисионни, няма ли. Защото като чуя за Кирчовците се сещам за комисионни“, допълни още Цонев.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати