Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и с ясни перспективи за развитието на българските общини

Политика

ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и с ясни перспективи за развитието на българските общини

ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и с ясни перспективи за развитието на българските общини - Tribune.bg
Снимка:

София е иновативен град и г-жа Фандъкова с обновен екип е задължително да продължи да бъде кмет, каза Цветомир Паунов

За поредна година партия ГЕРБ се регистрира първа за местите избори, след като в продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Необходимите документи бяха внесени от заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, Живко Тодоров, кмет на Стара Загора, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията. 

"Бяхме приети без забележка. Внесохме 9999 подписа, както винаги. Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот. Желаем на всички партии, кметове, общини успех", това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов.

Той посочи, че ГЕРБ ще проведе позитивна кампания, показваща постигнатото и с ясни перспективи за развитието на българските общини. „Очаквам добри резултати“, посочи Николов.

От своя страна, секретарят на партията Цветомир Паунов коментира социологически проучвания, които показват, че Мая Манолова ще спечели голяма подкрепа в София. „Виждам по-скоро опити за политически внушения в една или друга посока, отколкото реални социологически изследвания. Ние имаме самочувствието не само в София, но и в цялата страна отново да препотвърдим нашия резултат от миналите избори“, каза още той. Според Паунов целта, която си поставя партията е да запази броя на издигнатите и спечелени кметски места.

„София е иновативен и жив град. Така че г-жа Фандъкова заедно с обновен екип е задължително да продължи да бъде кмет на София, за да може развитието на града да продължи“, посочи Паунов.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Джон С мафията която лансирате в Созопол губите!
02.09.2019 14:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети