Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заболелите от новия коронависус вече са над 40 500

Политика

Заболелите от новия коронависус вече са над 40 500

Заболелите от новия коронависус вече са над 40 500 - Tribune.bg

Загинали са 910 души, 3352 са се възстановили от заболяването

Над 40 500 души са заразени с коронавируса в световен мащаб. Повечето от тях са на територията на Китай.

Починалите досега са 910, но добрата новина е, че расте и броят на оздравелите – 3352.

Броят на жертвите в китайската провинция Хубей достигна 871, според регионалния здравен комитет, цитиран от РИА Новости. В изявлението се казва, че броят на заразените в провинцията е 29 631. 1795 пациенти са изписани от болницата.

В провинцията са регистрирани 2618 нови заболели, от които 1921 са в Ухан, епицентърът на разпространението на коронавируса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Linda Mark Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
20.02.2020 01:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети