Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Фирмата, ремонтирала „Ларгото“: Няма опрощаване на неустойки

Общество

Фирмата, ремонтирала „Ларгото“: Няма опрощаване на неустойки

Фирмата, ремонтирала Ларгото: Няма опрощаване на неустойки - Tribune.bg
Снимка:

Подобен разговор не е воден с Министерството на културата

Няма опростени неустойки и не е воден подобен разговор в Министерството на културата. Това заявиха от фирмата, участвала в ремонта на „Ларгото“.

"Ние не сме и търсили такъв разговор, защото сме в правото си и с документите доказваме, че няма нужда от някаква защита да плащаме неустойка”, каза инж. Росен Колелиев, управител на "Пътища и мостове", предаде bTV.

„Водил съм много разговори с господин Банов и с другите отговорни лица за проекта. Но подобен разговор не съм провеждал. Нямало е и нужда от провеждането на подобен разговор“, заяви инж. Драгомир Драганов.

Според обвиненията на БСП в записа има телефонен разговор на министъра и инженер Драгомир Драганов - ръководител на проекта от страна на изпълнителя "Антична Сердика".

От фирмата обявиха, че имат пет акта за спиране на работата за 59 дни и с тях са предали обекта преди крайния срок. За всеки акт е имало конкретен повод.

Обектът бил много сложен за изпълнение и по време на дейностите е имало поводи за спиране на работата, но за тях не са пускали актове.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети