Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Записът на министър Танева е направен от човек на БСП

Политика

Записът на министър Танева е направен от човек на БСП

Записът на министър Танева е направен от човек на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Георги Василев редовно атакува пазарните механизми на ЕС

Записът на министър Танева е направен от човек на БСП, съобщи Агенция „Пик“.

Според проверка на изданието се оказа, че секретарят на асоциация "Български пипер" Георги Василев, който е направил и разпространил видеото на среща на Танева със земеделци, е член на БСП-Ямбол.

Василев е роден през 1960 г. в с. Войника, Ямболско. От 18-годишен е член на БКП. Бил е първи секретар на Общинския комитет на ДКМС в с. Войника. Член е на Общинската ревизионна комисия на ОбС на БСП – Ямбол.

Организационният секретар на Асоциация „Български пипер“  редовно атакува пазарните механизми на ЕС.

"Отворихме границите и мислехме, че ще залеем с пипер цяла Европа. Но това е все едно да се сблъскаш с танк – там имаше един високосубсидиран отрасъл, в който са налети милиарди евро. Нарочно ти слагат изисквания, които да не можеш да покриеш, и съответно те смачкват. Западните вериги навлязоха в България със собствените си доставчици от чужбина и ни накараха да ядем техните продукти", коментира Василев.

Вероятно затова социалистът се съмнява в усилията на министър Танева да осигурява повече пари от ЕС за родните земеделци, както и от строгите проверки, които извършва ведомството ѝ, за да няма измами.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети