Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Започна се: Общинският председател на БСП-Сливен се отказа от Радев

Политика

Започна се: Общинският председател на БСП-Сливен се отказа от Радев

Започна се: Общинският председател на БСП-Сливен се отказа от Радев - Tribune.bg

Провалите на служебното правителство, назначено от Румен Радев, започнаха да дават своя плод. Не само във високите цени на ток, газ, хранителни продукти, но и в тоталния хаос при управлението на коронакризата. Днес от БСП поискаха оставката на здравния министър Стойчо Кацаров, като разкритикуваха решенията на служебния кабинет. Оказва се, че вълната от възмущение срещу политиката на Радев се отразява и на структурите на БСП.

Общинският председател на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов написа пост във Фейсбук. Според социалистът Радев със сигурност е знаел за решението на Кацаров да въведе „зелените“ сертификати и допълва, че независимо от нарушението на партийната дисциплина от БСП-Сливен оттеглят подкрепата си към кандидат-президентът Румен Радев.

Ето и какво написа социалистът във Фейсбук:

Мисля си скъпи приятели за една нашенска поговорка.

Покойният ми баща,да го прости господ,често ми я повтаряше:"Бързата кучка слепи ги ражда"!

Та затова от доста време гледам и анализирам докъде,колко и как ще се проявят управленските подходи на Прездент Радев,кандидатура издигната от БСП преди години.

Президентът имаше пълната ни подкрепа!

За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквано,необмислено и прибързано решение!

България и българите вече не са притиснати само от пандемията! Сега сме в менгемето и на зелените сертификати, а БСП между чука и наковалнята!

Категорично твърдя,че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър - Председателя!

Аз изказвам личното си мнение,че г-н Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие! Сред военните субординацията е желязно правило!

Това е недомислено и неприемливо решение, което силно ще урони авторитета на Президент Радев, както и на БСП-основната политическа сила,която го подкрепя!

Накрая уважаеми дами и господа, другарки и другари искам да заявя ,че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!

ПП

Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети