Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жената на Сашо Симов писа, че ще гласува за Божков, напсува съпартийци, които я критикуват

Политика

Жената на Сашо Симов писа, че ще гласува за Божков, напсува съпартийци, които я критикуват

Снимка:

Предаването ѝ било с „висок рейтинг“, бръкнало в доста „партийни з@дници“

Съпругата на депутата от БСП Александър Симов и водеща в партийната телевизия – Юлия Ел-Хаким, често привлича внимание с непремерени постове във Фейсбук. С последния си пост, че ще гласува за Васил Божков обаче предизвика гнева на собствените си съпартийци.

ФейсбукФейсбук

Хаким се хвали сама, че „скромното ѝ предаване“ се радвало на висок рейтинг, което „бръкнало в доста партийни з@дници.“

Аз си бях поставила за цел да громя ГЕРБ, но вместо това постоянно получавам реакции от вътрешната опозиция на БСП. Къде го чукаш, къде се пука“, написа тя.

Жената на Симов обяви партията за „съсипана“ от тези, които три години правели интриги как да свалят „Корнелия, за да продадат партията на ГЕРБ.“

Мен ме е срам от тях, не знам тях как не ги е срам от себе си. Няма никакво значение аз за кого ще гласувам, живеем в свободна страна, не съм член на никоя партия, ако искам ще подкрепя Слави Трифонов или Костадин Костадинов. Проблемът е как ще гласуват избирателите на БСП, ако вътрешната опозиция успее да изгони почтените хора от нея и останат само олигарси като Гергов. Ето това е същинският въпрос - кой ще гласува за БСП, начело с Гергов?! Мога да направя едно смело предположение отсега – никой“, вещае червената журналистка.

Тя обяснява, че статусът ѝ (който вече е изтрит) бил „бъзикчийски“ и обвинява роптаещите срещу нея, че са тролове. Депутатската съпруга псува сочно критиците си в коментар.

ФейсбукФейсбук

Не исках нищо друго от живота, освен да имам хубава прическа, да ям шоколад, без да качвам килограми и да бъда оставена намира да си върша работата и да се развивам. Вместо това получих куп интриги и злоба на гърба си, а от шоколада пълнея дори само като го мириша. Айде, интригите ги очаквах, но шоколадът така да ме предаде...“, продължава гнева на Юлия в отделен пост.  


Коментари (2)

Гергана Гацева Тази много я сърби между краката. За Божков е стара, а нейният не я поглежда....
09.06.2020 14:57 / Отговор
Йордан67 Тази умира от злоба и завист, защото отдавна не я сърби между краката. Но пък за сметка на това :
Гергана е много веща
знае как се вари леща...
09.06.2020 15:49

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още