Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Живко Тодоров: Фандъкова е доказала, че може да се справя с проблемите

Политика

Живко Тодоров: Фандъкова е доказала, че може да се справя с проблемите

Живко Тодоров: Фандъкова е доказала, че може да се справя с проблемите - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ ще издигне кандидати за кмет във всички големи градове, а партньорства са възможни в по-малки населени места

"Считаме, че тя е успешен кмет и е кмет, който ще представлява столицата по един добър начин. Аз вярвам, че госпожа Фандъкова е доказала пред софиянци, че може да се справя с проблемите и в тази връзка очаквам да ѝ гласуват доверие", каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров пред БНТ.

Той коментира още, че ГЕРБ ще издигне кандидати за кмет във всички големи градове, а партньорства са възможни в по-малки населени места. „В големите градове ГЕРБ ще издигне свои кандидати, ще се бори с ясно лице, с ясна визия за управлението на тези градове“, допълни Тодоров.

„Хората са тези, които избират кой да ги управлява, още повече в един местен вот. До голяма степен това е един мажоритарен вот. Хората дават оценка на съответното управление и те ще кажат кой е най-добрият кмет, който искат да имат“, каза още Тодоров.

Относно оттеглянето на подкрепата от настоящите кметове на ГЕРБ в някои градове, Тодоров смята, че има необходимост от промяна в тези градове. „ Хората посочват, че са уморени от съответния човек, или не го одобряват достатъчно, за да може той да продължи да управлява успешно. Именно поради тази причина подменяме тези хора“, обясни той.

Тодоров каза, че за ГЕРБ няма по-важни и по-маловажни градове, но посочи, че в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе са насочени много усилия, тъй като там живеят най-много хора. Той изтъкна, че това не значи, че проблемите на хората в София например са по-важни от тези в други населени места.

За първите местни избори на ГЕРБ без Цветан Цветанов Тодоров каза, че "няма никаква драма".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети