Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жозеф Дол към ГЕРБ и СДС: Дадохте пример с обединението си, България е важна за ЕНП

Политика

Жозеф Дол към ГЕРБ и СДС: Дадохте пример с обединението си, България е важна за ЕНП

Жозеф Дол към ГЕРБ и СДС: Дадохте пример с обединението си, България е важна за ЕНП - Tribune.bg
Снимка:

Българските евродепутати са много активни и вършат чудесна работа

Лидерът на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол отправи поздравление и окуражителни думи в поздравителен адрес към ГЕРБ и СДС, които днес представят листата си с кандидати за предстоящите избори за Европейски парламент.

„Поздравявам ГЕРБ и СДС, че отговориха на призива ми за обединение. Вие дадохте пример, че това е силата на ЕНП, вие показахте, че да превъзмогнеш егото за едно по-добро бъдеще на ЕНП е възможно. За силна Европа, която действа и защитава. За Европа, която е справедлива, устойчива, за сигурна Европа“, се посочва още в поздравителния адрес от Жозеф Дол.

Дол похвали и българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

„България има важен глас в ЕНП. Българската делегация в групата на ЕНП е много активна в различни комисии на ЕП. Мария Габриел върши чудесна работа в този толкова важен сектор“, се казва още в адреса от лидера на ЕНП.

Той напомня, че ЕНП винаги е работила да отговори на исканията на европейските граждани. „С усилията на всички партии в ЕНП успяхме да открием 13 млн. нови работни места и намалихме наполовина мигрантите“, припомни Жозеф Дол. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети