Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Журналист: Ерменков е наложен от Нинова за водач в Разград въпреки нежеланието на местните

Политика

Журналист: Ерменков е наложен от Нинова за водач в Разград въпреки нежеланието на местните

Снимка:

Таско Ерменков е наложен от Корнелия Нинова за водач на листата на БСП в Разград въпреки нежеланието на местните социалисти. Това твърди в публикация в социалните мрежи журналистът и зам.-главен редактор в Сп. BGlobal Веселин Стойнев.

„Той явно ще се пенсионира като нежелан депутат, а още в зората на кариерата си се доказа и като нежелан  псевдоразузнавач“, пише той.

Стойнев припомня откъс от личното кадрово дело на щатния служител на Разузнавателното управление на Генералния щаб на БНА Таско Ерменков.

„Капитан Ерменков в най-кратък срок да се завърне в НРБ и тук да му се наложи дисциплинарно взискание [за несъгласие с резидента в Западен Берлин относно продажбата на служебен автомобил, който той пожелал да закупи]. Подобни консумативни настроения кап. Ерменков е изразявал неколкократно и преди“, РУ-ГЩ, май 1990 г.  


Коментари (2)

Бай Гроздан Този, който се оставя другите да му избират корумпирани самозванци и предатели, не е жертва! Съучастник е! Така че да им е честит на местните социалисти Ташунко Червеноарменков за водач на листата на БСП в Разград! Да жувей, па да си гласуват за него, ако искат! Щото като го изберат, повече няма да му видят очите в Разград!
10.02.2021 12:14 / Отговор
И ТОЯ, ЩЕ ВЪРШИ РАБОТА НА РАЗГРАД,КОЛКОТО БАЙ ТОШОВИЯ
ПРОКУРОР ГЕНЕРАЛ ГНОМ.НА ТАШУНКО ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е
ТАМ МЯСТОТО.КАКА КОРНИ СЕ ОТЪРВАВА ОТ НЕГО ТРЕТА ГЛУХА.
10.02.2021 19:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още