Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Дисни“ предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу

Шоу

„Дисни“ предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу

Дисни предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу - Tribune.bg
Снимка:

„Дисни“ предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу, съобщава „Express“. Изданието припомня, че Деп винаги е бил основна фигура във филмите, докато не беше уволнен през 2018 г. след скандала за домашно насилие и започналото дело с вече бившата му съпруга Амбър Хърт.

Според публикацията, след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от компанията са се появили, за да му предложат огромна сума, за да поеме отново ролята и да вдъхне живот на белите дробове на мъртвия оттогава франчайз.

Според Джони Деп, обаче, може да е необходимо нещо повече от галон ром и сандък със съкровища, за да го накарат да се върне. По време на разпита на един от адвокатите на Хърд, Бен Ротенборн, Деп е попитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в „Карибски пирати“, на което актьорът отговаря с „не“.

 По време на делото „Джони Деп срещу Амбър Хърд“ двама свидетели излязоха с твърдения, че предполагаемото насилие не е било причината Деп да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният директор на продукцията на „Дисни“ Тина Нюман отговори с категорично „не“ по време на показанията си, когато беше попитана дали статията е повлияла на отстраняването на Деп не само от „Пиратите“, но и от всяка друга продукция на компанията.

Бившият агент на актьора, Трейси Джейкъбс, също е призована за разпит и заявява, че той е бил освободен от няколко проекта заради закъсненията си на снимачната площадка. Каквато и да е истината, феновете, които са подкрепяли Деп преди и по време на съдебните процедури, със сигурност са развълнувани да разберат, че има възможност актьорът да се завърне на палубата сред седемте морета като капитан Джак Спароу.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети