Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Анди Мъри не е изненадан от деветата титла на Джокович

Спорт

Анди Мъри не е изненадан от деветата титла на Джокович

Анди Мъри не е изненадан от деветата титла на Джокович - Tribune.bg

Бившият №1 в света Анди Мъри не е изненадан, че Новак Джокович спечели деветата си титла на Откритото първенство на Австралия и заяви, че младите момчета в Тура не са се доближили до "Голямата тройка".

Даниил Медведев стигна до финала в Мелбърн след серия от 20 поредни победи, но загуби в три сета от Джокович, който спечели 18-ата си титла от Големия шлем.

Триумфът на сърбина означава, че 15 от последните 16 трофея от Шлема са спечелени от Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал.

"Очаквах финалът да е по-оспорван, но също така знам колко добър е Новак, когато е силно мотивиран", каза Мъри.

"По-различно е положението да играеш на финал от Големия шлем, отколкото на четвъртфинал или полуфинал, когато се изправиш срещу някой, който е спечелил 17 титли. Това е доста плашещо и по-младите момчета не са показали, че са особено близко до първите трима в света", добави Мъри.

33-годишният британец, носител на три титли от Големия шлем, заяви, че не е гледал по-голямата част от турнира, тъй като е бил разочарован, че не играе.

"Гледах много малко от мачовете в Мелбърн, защото исках да бъда там и това беше борба. Спрях да следя всички тенисисти, които следвам в социалните мрежи, защото просто не исках да го гледам", каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети