Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ансамблите на Италия, Украйна и САЩ пропускат Световната купа в София

Спорт

Ансамблите на Италия, Украйна и САЩ пропускат Световната купа в София

Ансамблите на Италия, Украйна и САЩ пропускат Световната купа в София - Tribune.bg

Световната купа по художествена гимнастика ще се проведе от 26 до 28 март в „Арена Армеец“.

Новината за отсъствието ансамблите на Италия, САЩ и на Украйна стана ясна след като Международната федерация по гимнастика (FIG) публикува обновените поименни списъци за състезанието. Русия пък няма да бъде с титулярния си състав. Така за отличията в София ще спорят 13 състава, сред които ще са Беларус, Япония, Азербайджан, Испания, Турция.

В индивидуалната надпревара за Беларус в българската столица ще пристигне Анастасия Салос. Тя заема мястото на примата в отбора Катерина Галкина. Промяна има и в състава на Израел, като вместо Никол Зелихман вече е заявена Ася Катц.

От състава на Русия окончателно отпадат сестрите Дина и Арина Аверини и бяха потвърдени имената на Лала Крамаренко и Анастасия Симакова. Състезанието в София ще пропусне Соломе Пажава (Грузия).

За Италия в София ще видим Милена Балдасари и София Рафаели, за Украйна - Кристина Погранична и Виктория Оноприенко, а Азербайджан е заявила Арзу Халилова и Нармина Самадова.

Според подадените заявки до тук на килима в "Арена Армеец" в индивидуалното ще излязат 63 грации от 35 държави.

В първата световна купа, която ще се проведе след година прекъсване, България ще бъде представена от Боряна Калейн и Катрин Тасева при индивидуалистките и от ансамбъл (жени) – Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети