Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Антов: Ако сме заедно и концентрирани, може да победим всеки отбор

Спорт

Антов: Ако сме заедно и концентрирани, може да победим всеки отбор

Антов: Ако сме заедно и концентрирани, може да победим всеки отбор - Tribune.bg
Снимка:

Централният бранител на ЦСКА остана много доволен от постигнатото класиране в следващия кръг от Лигата на конфренциите.

Той обяви, че няма ясно за бъдещето си, но добави, че е радостен за успеха в настоящия миг.

„Много сме доволни. Не се залъгвахем, че мачът ще е труден. Бяхме страхотен колектив, борихме се за всеки сантиметър и се радвам, че успяхме да победим“, започна капитанът.

„Осиек е много сериозен отбор и знаехме, че няма да се предадат. Бяхме готови за битка и знаехме, че два гола са коварна преднина. Щастливи сме“.

„Направихме изключително силен мач в София. Знаехме, че тук ще ни натиснат с подкрепата на феновете си, но ние вкарахме първи. Въпреки изравнителният гол успяхме да стиснем зъби и да продължим напред. Виктория Пилзен е сложен съперник. Ще се опитаме да починем и да се подготвим максимално добре за следващите битки“.

„Показахме, че можем да играем наравно с много добри отбори. Ако сме заедно и концентрирани, то може да победим всеки отбор. Няма значение кой е домакин във втория мач. Ще излизаме, за да нападаме и да вкарваме попадения. Днес не беше най-красивият мач, но пък и по този начин се побеждава понякога“.

„Не знам какво е бъдещето ми. Днес съм футболист на ЦСКА и се радвам за успеха. От утре вече ще видим“, завърши доволният Антов.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА - София

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети