Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Български футболен национал призна: Направих си тест за коронавирус, отрицателен е

Спорт

Български футболен национал призна: Направих си тест за коронавирус, отрицателен е

Български футболен национал призна: Направих си тест за коронавирус, отрицателен е - Tribune.bg

Кирил Десподов е напълно възстановен от контузия, не мисли за трансфер в момента

Австрийският вестник Kronen Zeutung пише в днешния си брой, че голяма част от феновете на Щурм Грац очакват с нетърпение мачовете да се завърнат, за да може българинът Кирил Десподов да им спомогне да изпълни тима целите си. В интервю за изданието Десподов призна, че няколко различни мениджъри са потърсили агента му за услугите на играча, но не сега е моментът да се мисли за трансфери. Офанзивният играч смята, че от Щурм желаят да удължат наема му и за новия сезон и призна, че двамата с брат му са се тествали за COVID-19. 

Отдаденият под наем офанзивен футболист от Каляри смята, че вече се е приспособил към навиците в Австрия и начина на игра в Щурм.

„Спринтирам отново, скачам и тренирам с топката. От няколко дни съм на 100%”, сподели той пред австрийското издание. Известен факт е, че Десподов получи травма в глезена, която се усложни и той трябваше да премине през операция в Инсбрук. След интервенцията футболист №1 на България за 2018-а се завърна в България, където той се възстановява и тренира, докато футболът в цяла Европа, без Беларус, е спрян поради пандемията от COVID-19. Все пак роденият в Кресна футболист не смята, че коронавирусът създава прекалено много проблеми в България. „За нас не е толкова тежко тук. Тренирам в планините или парковете. Правя го често, като тренировките са добри. Истина е, че с брат ми си направихме тестове, но за щастие и двата бяха негативни”, призна Десподов.

„В контакт съм с клуба, но сега полетът не е опция. Може би ще трябва да се прибера с кола. Всички трябва да сме здрави. Ще изчакам още, защото не искам да се завърна в Грац и да съм под карантина две седмици. Искам да тренирам и да играя възможно най-скоро”, пожела си българинът.

„Не сега е времето да говорим за трансфери. В контакт съм с Щурм, които може би искат да удължат наема ми и през следващия сезон. Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми, но сега не съм фокусиран върху трансфери. Вижте какво става и в Италия – не е хубаво”, завърши Кирил Десподов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети