Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бербатов: Защо има две охранителни фирми на Конгреса, ще се бием ли?

Спорт

Бербатов: Защо има две охранителни фирми на Конгреса, ще се бием ли?

Снимка:

Един от кандидатите за президент на БФС - Димитър Бербатов, говори на брифинг ден преди конгреса за решаване на първия пост във футболната ни централа.

"Целта на пресконференцията е следната. Сметнах за напълно нормално да се появим пред всички медии. Най-вече защото Стилиян и Мартин са тук. Можете да задавате въпроси към и към тях. Целта ни също така е да покажем още един път програмата, която имаме. Това го направихме още на първата пресконференция. Учудващо за нас е как все още има специалисти, които казват, че не са видели програма. Единственото, което знаем за Конгреса, е, че ще има интегрална бюлетина. Не знаем кои ще са делегатите, дали ще бъдем допуснати в залата, както и вие дали ще бъдете допуснати. Ще има две различни охранителни фирми – една вътре и една отвън. Защо е тази вътре? Ние ще се бием ли?"

"Също така излезлите документи. Вие виждате за какво става въпрос с тези разкрития и откъде са тръгнали. Най-нормалното би било един човек да оттегли кандидатурата си за президент на БФС. Ние не плюем, а показваме истината. Ако все още някой говори, че нямаме програма за развитие, е зверско лицемерие и мързел", започна Бербатов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема