Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боби Михайлов подаде оставка

Спорт

Боби Михайлов подаде оставка

Боби Михайлов подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка. Това стана ясно от съобщение в сайта на централата.

Днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък. Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз“, гласи съобщението.

Оставката беше поискана от премиера Бойко Борисов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев. До това се стигна след загубата с 0:6 от Англия снощи и расисткия скандал, забъркан от група фенове на трибуните.

„Преустановяваме всякакви отношения с футболния съюз, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов, председател на БФС“, уточни Кралев сред среща в Министерски съвет тази сутрин.

„Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия“, коментира от своя страна Борисов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Сава Номерът е ясен - Боби подава оставка, Изпълкомът не му я приема и със сълзи на очи го моли да остане. Нещо на Ниновица да ви напомня?
15.10.2019 16:05 / Отговор
Пламен Най-много мразя расизма и циганите:)
15.10.2019 17:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети