Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боби Михайлов раздава премии на непълнолетни, законно ли е това?

Спорт

Боби Михайлов раздава премии на непълнолетни, законно ли е това?

Боби Михайлов раздава премии на непълнолетни, законно ли е това? - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

Голям скандал гърми в българския футбол в последните часове! И в него е замесен лично президентът на БФС Борислав Михайлов, пише NOVSPORT. Става дума за отличното представяне на юношеския национален отбор до 17 години. Младите таланти на треньора Йордан Петков се представиха блестящо на квалификационния турнир, побеждавайки последователно Хърватия, Сърбия и Лихтенщайн. След трите победи младите "лъвове" се класираха за втория етап на пресявките по пътя за Евро 2022.

Дотук добре, но скандалното се случи днес.. Все още невписаният от съда като победител в Конгреса на БФС на 12 октомври Михайлов побърза да си направи имидж на гърба на младите ни надежди. При положение, че няма никакви заслуга за успеха им, защото почти две години не заемаше поста на президент на БФС.

Но най-интересното е, че бившият вратар е раздал премии на непълнолетните футболисти...(това се вижда и на снимката) "Футболистите бяха зарадвани и с финансови премии за впечатляващото си представяне в квалификационната група", пише бодряшки в официалния сайт на БФС. NOVSPORT ще отправи официално запитване до институциите дали е законно да се раздават пари на 17-годишни футболисти...Още повече, че те са се класирали само за втория квалификационен кръг, но не и за финалите на Европейско първенство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Знаещ Може! Никакъв проблем. Много малолетни спортисти получават награди в различни спортове.
29.10.2021 16:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети