Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Борисов: Аз съм болен левскар

Спорт

Борисов: Аз съм болен левскар

Борисов: Аз съм болен левскар - Tribune.bg
Снимка:

Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков, ще го има и след Божков

„Аз съм болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков, ще го има и след Божков“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в началото на днешното заседание на правителството.

Той се озадачи защо името на ФК „Левски“ се намесва, когато се говори за Закона за хазарта и доклада на АДФИ.

„Не виждам къде в доклада е намесен Левски. Той касае неплащането на данъци и такси за стотици милиони, ако е верен. Създава се едно много грешно впечатление. Може и да е от незнание - не знам. Вървят едни странни заключения. На моето бюро има доклад от АДФИ, адресиран и до финансовия министър, и до главния прокурор. Този доклад е от много страници. Това е официален доклад и касае разлика в неплащане на такси за стотици милиони. Прегледах го внимателно. Има много фирми, но тъй като прокуратурата се е заела, направили са изземвания вчера, няма да ги коментирам като имена. Но никъде в него не пише за футболен клуб Левски. Редно ли беше този доклад да бъде прибран и скрит“, попита Борисов.

„Да, аз съм левскар, и то болен левскар. Но трябва ли когато дойде този доклад, по презумпция, защото мога да си помисля нещо, да го скрия?“, коментира премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати