Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Борисов: Аз съм болен левскар

Спорт

Борисов: Аз съм болен левскар

Снимка:

Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков, ще го има и след Божков

„Аз съм болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков, ще го има и след Божков“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в началото на днешното заседание на правителството.

Той се озадачи защо името на ФК „Левски“ се намесва, когато се говори за Закона за хазарта и доклада на АДФИ.

„Не виждам къде в доклада е намесен Левски. Той касае неплащането на данъци и такси за стотици милиони, ако е верен. Създава се едно много грешно впечатление. Може и да е от незнание - не знам. Вървят едни странни заключения. На моето бюро има доклад от АДФИ, адресиран и до финансовия министър, и до главния прокурор. Този доклад е от много страници. Това е официален доклад и касае разлика в неплащане на такси за стотици милиони. Прегледах го внимателно. Има много фирми, но тъй като прокуратурата се е заела, направили са изземвания вчера, няма да ги коментирам като имена. Но никъде в него не пише за футболен клуб Левски. Редно ли беше този доклад да бъде прибран и скрит“, попита Борисов.

„Да, аз съм левскар, и то болен левскар. Но трябва ли когато дойде този доклад, по презумпция, защото мога да си помисля нещо, да го скрия?“, коментира премиерът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема