Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Платени провокатори бунят сини групи с призиви за метеж срещу правителството

Общество

Платени провокатори бунят сини групи с призиви за метеж срещу правителството

Платени провокатори бунят сини групи с призиви за метеж срещу правителството - Tribune.bg

В социалните мрежи тече инструктаж от страна на платени провокатори за бунт на ултраси срещу правителството. След като бяха анонсирани поправките в Закона за хазарта, които биха реформирали сектора по европейски образец и гарантирали повече средства за спорт, бе подета кампания за предотвратяването на промените в полза за олигарси.

На първо време агитките масово се превръщат в платена армия от тролове, като инструкциите - да се обижда под всички постове на премиера Бойко Борисов, дори не се прикриват по някакъв начин.

ФейсбукФейсбук

От постовете обаче ясно личи, че почвата се подготвя и за физически действия като уличен натиск срещу държавата, заплахи и протести.

ФейсбукФейсбук

Собственикът на Левски Васил Божков отправи ултиматум към привържениците на тима да защитават бизнеса му, ако не искат да спре парите за отбора. Опитът му „Левски“ да е заложник в казуса обаче не беше посрещнат с разбиране от феновете.

Призивите за уличен метеж не идват от страна на официалния фенклуб на „сините“, които ясно заявиха, че няма да бранят ничии лични интереси и поискаха среща с премиера. От националния фенклуб на Левски се обърнаха към Борисов с: „знаейки, че Вие лично също симпатизирате на „Левски“, като същевременно сте показали, че никога не бягате от отговорността, свързана с решаване на важните и значими проблеми в българското общество, Ви молим да приемете група от представители на най–големите организации на привържениците на „Левски”.

Феновете на Левски искат среща с премиера: Не сме загрижени за ничии частни финансови интереси

Вместо това инструктажът за организирани действия тече в алтернативни фенски групи, поддържани от вероятно платени самозвани „левскари”.

Междувременно според запознати премиерът Бойко Борисов има готовност да приеме официалните фенструктури възможно най-скоро след прибирането си от Международния икономически форум в Давос.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Вихрен Говедата на полудяха и започнаха да скандират „оставка“ вместо да тренират и да се учат как се играе с топка. Така леWCки за поредна година ще отпадне отвсякъде и ще зарадва ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ!
21.01.2020 18:13 / Отговор
Румен 100 Отчаянието и драмата в село Подуяне са пълни :))))
21.01.2020 18:14 / Отговор
Емо Само у нас привърженици и то на определен отбор, могат да мучат пред властта!
21.01.2020 18:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети