Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Борисов: Казал съм на съдиите – ако някой го е страх, ние ще реагираме

Спорт

Борисов: Казал съм на съдиите – ако някой го е страх, ние ще реагираме

Борисов: Казал съм на съдиите – ако някой го е страх, ние ще реагираме - Tribune.bg
Снимка:

Създава се таен телефон, на който футболните рефери ще могат да подават сигнали за натиск

„Държавата ще осигури  нужната екипировка и ще освободи от такси всички деца и младежи до 16 или 18 години, които искат да тренират футбол.

„За целта трябва само БФС да даде разчети колко ще струва. Ако така се развива детско-юношеския футбол, няма да стане, макар сега терените са много по-добри, отколкото по времето, когато Гибона играеше… Има смисъл, когато има изградена система. Децата трябва да се подготвят без такси“. Това съобщи премиерът  Бойко Борисов, който се включи по Спортното шоу на Дарик радио.

Министър-председателят коментира, че се обмисля се вариант забраната за купуване на билети в деня на „високорискови мачове“ да се отмени.

Той потвърди новината, че ще бъде създаден таен телефон, на който съдиите ще могат да подават сигнали за натиск.

„Казал съм на съдиите – ако някой го е страх, ние ще реагираме. Да видим дали ни е страх да тръгнем по петите на даден клуб или собственик, без значение колко големи са. Идва футболно първенството, виждаме как играят отборите до 21 години, виждаме Купата на Африканските нации, видяхме и безобразията на Копа Америка. Исках да обърна внимание на всичките клубове, без да става голям панаир. Исках да покажа и респект към хората, които си харчат парите за футбол“, закани се Борисов.

Премиерът е категоричен, че целта му не е да се меси в дейността на БФС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети