Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море не успя да победи Ботев (Пд) в Коматево

Спорт

Черно море не успя да победи Ботев (Пд) в Коматево

Черно море не успя да победи Ботев (Пд) в Коматево - Tribune.bg
Снимка:

Домакините взеха точка въпреки отсъствието заради коронавирус на Тодор Неделев и Атанас Илиев

Ботев (Пловдив) и Черно море завършиха наравно 0:0 в мача им от 12-ия кръг на efbet Лига. Домакините бяха без лидера си Тодор Неделев, който излезе с положителен тест за коронавирус, като това определено се отрази на играта на "канарчетата". Днес още трима играчи го последваха и минаха в карантина - голмайсторът Атанас Илиев и юношите Атанас Чернев и Бисер Бонев.

Гостите от Черно море създадоха страхотно положение след 13 минути игра. Стефан Велев и Матиас Курьор свършиха страхотна работа вляво, а вторият центрира за Исмаил Иса. Той отправи изстрел с глава, но Аргилашки боксира напред. Десет по-късно Шоколаров се подхлъзна, а Илиан Илиев пусна вляво Исмаил Иса, той проби и върна топката към Панайотов, който отправи техничен удар, но встрани от пловдивската врата.

В 33-та минута гостите от Варна уцелиха греда. Иса опита да стреля, след избита с глава топка вдясно на наказателното поле на Ботев, но ударът стана отлично подаване за Даниел Димов. Той стреля с глава отблизо, но топката се отби в напречната греда на Аргилашки.


Пресата на Черно море през втората част отново даде резултат, а "моряците" откраднаха топката в 51-ата минута. Илиев комбинира с Курьор пред границата на наказателното полена Ботев и той стреля, но Аргилашки с върха на пръстите си изби в корнер.

След него Димов стреля от воле, но над напречната греда на Ботев Пловдив. Още с влизането си Леандро Андраде изтормози отбраната на Ботев Пловдив. Той надбяга вдясно Виктор Генев и стреля диагонално, но Аргилашки изби в ъглов удар.


И през второто полувреме Черно море беше по-дейният отбор, докато пловдивчани изчакваха на контраатаки. В крайна сметка, обаче не се стигна до головеТака Ботев събра 13 точки на десетото място в класирането, докато "моряците" са седми с 15.



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати