Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Далаклиев: Белмекен е нещо голямо, като условия всичко е на ниво

Спорт

Далаклиев: Белмекен е нещо голямо, като условия всичко е на ниво

Далаклиев: Белмекен е нещо голямо, като условия всичко е на ниво - Tribune.bg
Снимка:

„Като условия всичко е на ниво. Зала, на боксьорите им трябва боксова зала. Плувни басейни, хотелска част, ресторант. Условията са добри. Тук съм се запознал с всички големи спортисти на България. Като започнем от Румяна Нейкова, Данчо Йовчев, Армен Назарян. Гледал съм ги с широко отворени очи и ми е било хубаво“. Така световният шампион по бокс в категория до 54 кг. за 2009 година Детелин Далаклиев коментира пред ГОНГ.бг условията в базата „Белмекен“.

„Да бъдеш добре физически, да се напълниш с въздух и да си на по-строг режим. Ние боксьорите идвахме по два, три пъти в година. После, през септември, по-възстановителен лагер. Зависи от програмата дали се готвим за Световно или Европейско. Това нещо е създадено, за да може да се тренира и да се почива максимално. За двайсетина дена да вземеш всичко, което трябва“, уточнява той.

„Белмекен е нещо голямо и, когато прохождах в бокса и само четях по вестниците, че националният отбор се качва на Белмекен. Винаги ми беше мечта да дойда тук и тя се сбъдна, когато през 2001 година ме взеха за първи път в националния отбор. Беше невероятно усещане. Да ти дадат анцуг на България и да можеш тренираш на тази прекрасна база беше нещо невероятно“, категоричен е Далаклиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати