Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Диков: Моята работа е на куриерче, идвам при Павел Колев

Спорт

Диков: Моята работа е на куриерче, идвам при Павел Колев

Диков: Моята работа е на куриерче, идвам при Павел Колев - Tribune.bg
Снимка:

Това може да е фалшиво, не ми е работа да разследвам, каза Диков

В 12 часа трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Той си промени волята. В 09.41 часа Васил Божков ми прати СМС –„Сашо, щом Б.Б. не иска, да ги оставим на Левски и той да се оправя после, нали е най-големият фен“. Ще връча акциите на Павел Колев. Той каза, че ще ги приеме. Аз като куриер, каквото ми кажат- това изпълнявам. Това заяви Сашо Диков пред журналисти. По-рано днес той се опита да даде акциите на футболния клуб на премиера Бойко Борисов. Премиерът категорично отказа.

„Божков е казал, че новият собственик е Бойко Борисов“, допълни той.

„Не знам как се оперира с ценни книжа и не ме интересува. Дават ми оригинални документи. Може това да е фалшификат. Не знам, не ми е работата да разследвам“, каза Диков.

Моята работа е на куриерче, допълни Диков. Каза, че не се е чувал с премиера Бойко Борисов. Според него не било работа на "куриера да звъни на премиера". 

Божков направи гаден ход. Провокирайки Борисов. Поставя Борисов в небрано лозе. Сега спасението на Левски зависи от Борисов, допълни Диков.

Той обясни, че му били предлагали в живота всичко - от проститутки до пликчета с пари, но не се бил поставял в служебна зависимост към когото и да е. "Нямам проблем да се нагърбя с тая унизителна работа на курирчето, за да се спаси Левски", каза Диков.

"Вчера съм имал един-единствен разговор с Васил Божков, в който той ме попита дали може да предам акциите на новия собственик Бойко Методиев Борисов. Повече не съм говорил с него. Търсих го, но не ми вдигна. И друг разговор преди не съм имал. Гледам и предишния си есемес към него: "Сашо Диков съм". Исках да направя интервю с него. Но до разговора вчера не го бях чувал. Говорихме 3 минути и това е", разказа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

k Диков Стажанта най-после си призна, че е „куриерче“! Той за друго и не става, несретният избушеняк!
13.05.2020 12:57 / Отговор
Нино Вечно е куриерчи не нечии интереси, като не забравя и своя! Плазмодий!
13.05.2020 13:58 / Отговор
Червен Сашко Моята работа е на помиярче, но за по-благозвучно ме наричат куриерче...
13.05.2020 17:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати