Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Диксън: Ръководството на Левски ме изнудва, сделката е пред провал!

Спорт

Диксън: Ръководството на Левски ме изнудва, сделката е пред провал!

Днес бе разпространен мейл, за който се твърди, че е изпратен от името на Джоузеф Диксън – кандидат за собственик на ПФК Левски.

В него англичанинът признава за разговори с клуба, но изразява разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на “сините”.

Според британеца са били променяни параметри, които вече са били уточнени и затова Диксън подчертава, че ще преосмисли следващите си действия.

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и желанието ми да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България:

Както знаете, вече постигнахме джентълменско споразумение с ръководството. Въпреки това, в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри.

Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник.

Като легална страна ние няма да толерираме подобни бизнес прийоми и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла с подател "Fulcrum investments ltd", чиято автентичност не е потвърдена.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още