Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитър Димитров дебютира с разгром начело на Берое

Спорт

Димитър Димитров дебютира с разгром начело на Берое

Димитър Димитров дебютира с разгром начело на Берое - Tribune.bg
Снимка:

Стара Загора ликува след 4:0 над Ботев Враца, Камбуров с гол №225 в елита

Берое записа четвърта поредна победа срещу Ботев Враца, след категоричен успех с 4:0 в първия мач от XIV кръг на футболното първенство.

Срещата бе дебют за новия наставник на домакините Димитър Димитров-Херо и започна по най-добрия начин, защото Апостол Попов от гостите сгреши още в началото и Ибрахима Конте се възползва, за да открие резултата в петата минута.

28-годишният гвинеец покачи на 2:0 скоро след началото на второто полувреме, в което Ботев Враца остана и с човек по-малко заради червен картон на Венцислав Керчев в 66-ата минута.

Тогава бе отсъдена и дузпа, а Мартин Камбуров я реализира, за да оформи класиката със своя гол №225 в елита и така да изостава вече със само 28 попадения от рекордьора Петър Жеков.

След това Зоран Йосипович замени Императора и сложи точка на спора с попадение малко преди края, за да превърне в празник първия мач на Херо начело на Берое.

Наставникът също е втори във вечна ранглиста, но при треньорите, тъй като записа своя 431-и двубой начело на осми различен клуб от елита.

Така Берое тръгна с победа при Димитър Димитров и събра 21 точки, с 9 повече от Ботев Враца.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети