Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитър Пенев: Трябва ни победа срещу Лудогорец

Спорт

Димитър Пенев: Трябва ни победа срещу Лудогорец

Димитър Пенев: Трябва ни победа срещу Лудогорец - Tribune.bg
Снимка:

В навечерието на голямото дерби между ЦСКА и Лудогорец няма по-добър събеседник от треньор номер 1 на XX век Димитър Пенев.

„Играчите на ЦСКА да забравят за равния. Трябва ни само победа“, започна легендата пред „Мач Телеграф“.

„Футболистите на Лудогорец са свикнали повече с един с друг, защото вече доста години играят заедно. В ЦСКА не се задържат толкова много дадени играчи. Но знаете, че не обичам да коментирам много, защото някой може да се засегне“, продължи великият Димитър Пенев.

„Нашите футболисти не трябва да мислят за почивка. Да, полусезонът беше дълъг, но това е последният мач и трябва да се мотивират. Г-н Ганчев им прощава много на тези момчета. Отборът игра много слабо в Кърджали и дори се бе предал, но все пак стигна до равенство“, добави Стратега.

На въпрос дали победа на ЦСКА днес ще направи битката за титлата през пролетта много по-изравнена, защото разликата ще е само 2 точки, Пената отговори в типичния си стил:

„Не мога да ви кажа, баба Ванга отдавна почина, за съжаление. Аз искам ЦСКА да победи, пък дори и с половин гол. В тези срещи трите точки са най-важното. И преди няколко седмици в Разград имахме шанс да бием, но не успяхме“.

Димитър Пенев коментира и шокиращата загуба на Лудогорец от Пирин в миналия кръг - 3:5.

„Пирин е част от историята на българския футбол, но в момента е назад в класирането. Те нямат финанси като на Лудогорец, но компенсираха с колектив. Факт е, че този резултат изненада футболната общественост“, каза той.

За финал Стратега разкри и коя е неговата футболна болка.

„Вече почти нищо не никне по нашите школи. Заради това в първенството ни е пълно със средна класа чужденци. Качеството струва много пари. Надявам се да се обърне повече внимание на детско-юношеския футбол“, завърши Пенев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати