Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Етър изненада Локомотив в Пловдив

Спорт

Етър изненада Локомотив в Пловдив

Етър изненада Локомотив в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Локомотив Пловдив не успя да се възползва максимално от предстоящото дерби на върха между Лудогорец и ЦСКА в събота. "Смърфовете" завършиха с равенство – 1:1, като домакин на последния във временното класиране в efbet Лига – Етър Велико Търново.

Откриващата 20-ия кръг среща бе изпълнена с драма и напрежение, след като Георги Минчев откри резултата в 42-ата минута, но Пламен Крачунов наказа безобразна грешка след центриране от фаул в отбраната на пловдивчани и изравни резултата в 71-ата минута.

Десетина по-късно Здравко Илиев от Етър остави „болярите” с десет човека, след като влезе в словесен сблъсък с рефера Димо Димов, който го изгони директно. Тимът от Пловдив не успя да се възползва от численото си надмощие и резултатът остана равен до последния съдийски сигнал.

Локо Пловдив остана трети след изиграването на тази среща и вече има 38 точки, една зад втория ЦСКА и четири зад лидера Лудогорец, ала и двата отбора имат мач по-малко, като ще играят помежду си в съботния следобед. Етър вече е с 13 точки в своя актив и остава последен, но с такъв актив е и 13-ия Славия, докато 12-ият Ботев Пловдив е с 15 точки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати