Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски: Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години

Спорт

Крушарски: Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години

Снимка:

На официална пресконференция днес Локомотив (Пловдив) и бетинг компания представиха новото партньорство помежду си, което ще продължи през следващите три години.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски благодари на новия спонсор на клуба за помощта им.

"Искам да благодаря на новия ни спонсор. Това е една помощ за Локомотив, която ще позволи доизграждането на започнатото преди 6 години. Бях се зарекъл да не говоря, но този път правя компромис. Ситуацията в целия свят е шокираща, но това не ни плаши. Локомотив има шест години проблеми, но си ги оправяме сами. За неудоволствие на ваши колеги Локомотив скоро ще си покаже главата над водата."

"Стига сте питали едно и също. Проблемите не са само за Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва предстоят и ще стават по-големи. От това, че човек не може да пътува, губи пари. Ние сме железобетонна стена и си вярваме един на друг. Досега нито аз съм излъгал някого, нито мен са ме излъгали. До края на тази година сме осигурени с тази помощ. На нас вече недостигът ни е много малък. 500 000 не ми достигаха на година. Сега няма да ми достигат 200 000. Имахме разговори с нови хора около мен. Бизнесът с метеорологията ще бъде номер едно. Тепърва ще започват да ме търсят. Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още