Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец разби Етър с 6:0

Спорт

Лудогорец разби Етър с 6:0

Лудогорец разби Етър с 6:0 - Tribune.bg
Снимка:

Шампионът Лудогорец записа най-голямата си победа през сезон 2020/2021 от родната efbet Лига.

"Орлите" тръгнаха с мощното 6:0 при подновяването на професионалния футбол от нас над Етър Велико Търново.

Четири от попаденията в срещата бяха дело на румънския стрелец Клаудиу Кешеру (6, 36, 41, 51), който вече има 13 гола в шампионата и е само на два зад лидера Матиас Курьор, който е с 15 гола. Пламен Крачунов си вкара автогол в 39-ата минута, а в добавеното време на срещата Каули Оливейра оформи крайното 6:0 в полза на "зелените" от Разград.

Важно е да се отчете, че "болярите" играха с човек по-малко повече от 65 минути, след като в 24-ата минута вратарят Христо Иванов бе изгонен с директен червен картон от рефера Георги Кабаков, след като игра с ръка извън наказателното си поле след опит за удар на Бърнард Текпетей.

По този начин „орлите” отново върнаха актива си от шест точки пред втория ЦСКА, като Лудогорец е с 42 пункта, докато „червените” на Бруно Акрапович са с 36 точки.

Етър, от своя страна, остава на последното място във временното класиране с 11 точки и е на три зад „спасителния бряг”, където 11-и е Монтана.

В следващия кръг Етър приема столичния Левски на "Ивайло", докато Лудогорец ще пътува до Пловдив за визита на Локомотив на "Лаута".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети