Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Европейска Суперлига ще има, обяви шеф на германски клуб

Спорт

Европейска Суперлига ще има, обяви шеф на германски клуб

Европейска Суперлига ще има, обяви шеф на германски клуб - Tribune.bg

Вижте подробности за сензационното разкритие

Президентът на борда на директорите на германския Майнц 05 Щефан Хофман е убеден, че реализирането на проекта за европейска Суперлига е въпрос на време.

"В даден момент пазарът вероятно ще се погрижи за това. Суперлигата ще се реализира и отборите, които проявят интерес, ще могат да участват", коментира Хофман пред германското издание Kicker.

"Феновете ще се чудят пред телевизорите дали да гледат например мач между Пари Сен Жермен и Барселона за десети път. Но ще трябва да приемат, че това е настоящето", добави Хофман.

Той лично заяви, че гледа само някои мачове от Шампионската лига и не е наблюдавал нито един двубой от новия турнир Лига на конференциите, изтъквайки, че водещото в този проект са парите, а интересът на зрителите страда.

По-рано тази година 12 европейски клуба обявиха създаването на ново състезание - Суперлига, но девет от тях бързо се отказаха, повлияни от натиска на местните федерации и футболните фенове. Испанските Реал Мадрид и Барселона, както и италианският Ювентус засега държат на намеренията си да реализират турнира.

 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати