Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете на Левски искат среща с премиера: Не сме загрижени за ничии частни финансови интереси

Спорт

Феновете на Левски искат среща с премиера: Не сме загрижени за ничии частни финансови интереси

Феновете на Левски искат среща с премиера: Не сме загрижени за ничии частни финансови интереси - Tribune.bg

Не желаем любовта ни към „Левски“ да бъде използвана в политически или икономически сделки, категорични са феновете

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски потвърди, че собствениците на тима са ги търсили и са искали подкрепата им срещу поправките в Закона за хазарта. Собственикът Васил Божков е обявил, че клубът ще фалира, ако някой попречи на лотарийния му бизнес.

Феновете обаче се противопоставят на опита тима да бъде заложник в ситуацията и настояват за среща с премиера.

Ето и цялото съобщение на НКП:

УВАЖАЕМИ ЛЕВСКАРИ,

След вчерашната среща със собствениците и ръководството на ПФК „Левски“ АД, „Националният клуб на привържениците на Левски“ взе решение да изпрати писмо, с искане за среща с министър-председателя на Република България.

В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица публикации, че “Левски” е изправен пред сериозната заплаха от финансов колапс и фалит в следствие на внесени в Народното събрание законодателни инициативи, които касаят генерална промяна в регулационния режим, уреждащ дейността на дружествата, чийто предмет на дейност е свързан с организирането и провеждането на хазартни игри. Тези опасения бяха потвърдени и на среща между собствениците и ръководството на ПФК „Левски“ АД и на привържениците.

Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към “Левски” да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния.

От друга страна обаче, не можем да не бъдем сериозно притеснени, когато от редица места се чуват мнения и прогнози, че бъдещите промени, касаещи дейността на някои от основните субекти, осигуряващи финансирането на нашия Клуб ще предизвикат неговата фактическа „смърт“ и той ще бъде закрит и ликвидиран.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети