Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Франция стартира с победа на АТР Къп

Спорт

Франция стартира с победа на АТР Къп

Франция стартира с победа на АТР Къп - Tribune.bg
Снимка:

Аржентина поведе в група Е, след като се справи с Полша с 2:1 победи

Гаел Монфис осигури на Франция първа победа в отборния турнир по тенис АТР Къп, чийто втори ден е днес. Петлите се справиха с 2-1 победи срещу Чили в среща от група А на турнира. По-късно днес е втората среща от тази група между водената от Новак Джокович Сърбия и отбора на Южна Африка.

Монфис изоставаше с един пробив във втория сет, когато резултатът стана 1:3. След това при 6:5 се наложи да спаси три точки за пробив срещу Кристиан Гарин, но в крайна сметка триумфира с 6:3, 7:5. Беноа Пер откри програмата по-рано днес, когато записа и първата победа за Франция- 6:7 (3), 6:3, 6:3 над Николас Хари. Франция си беше осигурила победата, когато Чили спечели мача на двойки чрез Гарин и Хари, които се наложиха над Никола Маю и Едуар Роже-Васлен със 7:5, 6:2.

В група В на турнира Япония започна с убедителното 3-0 над Уругвай, а и двата сингъла приключиха в 2:0 сета за азиатците. Първо Го Соеда се справи с Мартин Куевас с 6:1, 6:3, а след това Йошихито Нишиока надви Пабло Куевас с 6:0, 6:1. На двойки победата за Япония осигуриха Тошихиде Мацуи Бен Маклоклън над двамата братя Куевас с 7:6 (5), 6:4. По-късно днес е другата среща от групата между Испания и Грузия.

Аржентина поведе в група Е, след като се справи с Полша с 2:1 победи. Аржентинците се нуждаеха от мача на двойки, за да стартират успешно. Гуидо Пея изведе своите напред, след като се справи с 6:2, 2:6, 6:2 над Камил Майхрджак, а след което обаче Хуберт Хуркач изправни за поляците с 4:6, 6:2, 6:3 над Диего Шварцман. На двойки Максимо Гонсалес и Андрес Молтени победиха Хуркач и Лукаш Кубот с 6:2, 6:4. По-късно днес в тази група играят Австрия и Хърватия.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис, ATP Къп

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати