Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Фурнаджиев: Новият национален селекционер ще бъде избран до десетина дни

Спорт

Фурнаджиев: Новият национален селекционер ще бъде избран до десетина дни

Фурнаджиев: Новият национален селекционер ще бъде избран до десетина дни - Tribune.bg
Снимка:

Това заяви членът на Изпълкома на БФС Атанас Фурнаджиев относно поста селекционер на националния отбор, като освен това коментира и други теми, включително работата си в централата.

„Треньорът ще бъде решен в близките десетина дни. Има няколко кандидатури. Няма как да делим хората на българи и чужденци. Трябва да имаме можещ треньор, който знае какво прави.“

„Не съм прекратил взаимоотношенията, продължавам да съм член на УС на БФС до провеждането на нов конгрес и избор на ново ръководство. Кога ще се проведе? Това е въпрос, който няма точен отговор. Участвам на заседанията на Изпълкома. Работя пълноценно и там. Обявих преди няколко месеца, че се оттеглям от оперативното ръководство, но продължавам да участвам на управителни съвети“, посочи той.

„Проблемите са ясни, знам какво да се направи. Трябва да се работи цялостно - с държава, общини, бизнес. След като няма средства за мъжкия футбол, как да се развива ДЮШ? Основно средствата са проблем. За да се наеме качествен треньор, който да работи по правилна методика - струва много пари. За да има израстване в ДЮШ, трябва да ги тренират треньори, които знаят какво правят“, допълни Фурнаджиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати