Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Футболните клубове бойкотират Боби Михайлов

Спорт

Футболните клубове бойкотират Боби Михайлов

Снимка:

Вижте подробности

Нови удари понася президентът на БФС Борислав Михайлов в последните дни, пише NOVSPORT. Футболните клубове в цялата страна масово отказват да подпишат предоставените им от централата в Бояна декларации, които и без това са без никаква правна стойност. Хората на Бобката измислиха странен начин да поискат подкрепа. Те натискат клубовете да декларират, че са против обжалване резултатите от конгреса на 12 октомври. 

Въпреки старанието на служителите на БФС по места, които са принудени от работодателя си да събират подписи, малка част от футболните хора са откликнали. Това е ясен знак, че още повече футболни клубове са готови да гласуват против Борислав Михайлов при евентуален нов конгрес на 18 март догодина.

В същото време от екипа на Димитър Бербатов продължават своята легитимна подписка с искане на определената дата през март да има избори за президент и изпълнителен комитет на БФС. Целта е поне една трета от клубовете да подкрепят това и съдът да се произнесе за изборен конгрес, в случай, че Михайлов и компания променят дневния ред в идните месеци и го направят само отчетен.

В интервю за NOVSPORT преди няколко дни Петър Величков от екипа на Бербатов призова сегашния президент на БФС да се готви за избори на 18 март догодина.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема