Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ивайло Дражев ще поиска отстраняването на Боби Михайлов

Спорт

Ивайло Дражев ще поиска отстраняването на Боби Михайлов

Ивайло Дражев ще поиска отстраняването на Боби Михайлов - Tribune.bg

Бизнесменът е сезирал МВР и Спецпрокуратурата заради Протокола от Конгреса на БФС

Бургаският бизнесмен Ивайло Дражев бе кандидат за президент на БФС на извънредния конгрес на 12 октомври. Той коментира пред NOVSPORT ситуацията от днес, след като стана ясно, че в Агенцията по вписвания е подаден Протокол от събитието с много съмнение за манипулации на данните. 
 
 
 
- Г-н Дражев, запознахте ли се с Протокола от Конгреса на БФС, изпратен в Агенцията по вписванията и какъв е вашият коментар?

 

- Да, наясно съм и не съм никак изненадан. Още през есента на 2005 година тези същите "гении" подправиха протокола от превратаджийския конгрес срещу Иван Славков, който председателстващият Венци им подписа и така се вписаха в БФС. Същите тарикатлъци бяха и през 2009-2010 година, когато от страх не ме допуснаха в НДК и въпреки това 1/3 от клубовете не гласуваха за тях. Така беше и предния път преди 3 години. Предупредих предварително инж. Карамфил Матев да подпише всяка страница от стенограмата, за да не може да я фалшифицират, но те са толкова смешни, че и това не ги плаши. Защото знаят, че има кой да ги пази и в СГС, и в Прокуратурата, и в МВР. Но не съм сигурен, че този път са наясно какво следва…

 
- Какво точно е манипулирано като данни и има ли фалшификации?
 
- Извадени са и са добавяни текстове и свободни съчинения с цел да имитират, че водещият на конгреса Камен Костадинов е приканвал делегатите да гласуват. Липсва тексъта за кворума от 242 души, Липсват и текстове и думи по точките за избор на Изпълкома, за отпадане и изключване. Направен е жалък опит да бъдат въведени в заблуждение съдиите от Агенция по вписванията и СГС за истинската стенограма. Създаден и използван е документ с невярно съдържание по смисъла на чл.308-309-313 от НК и същия е комулативно инкриминиран по смисъла на чл.209 и последващи…
 
- Какво ще предприемете като кандидат за президент на БФС оттук нататък?
 
- Сезирал съм МВР и Специализираната прокуратура по компетентност за група лица създали, подписали и използвали инкриминирания протокол. Ще поискам и отстраняването им от длъжност до приключване на проверката и съответно досъдебното производство.
 
- Каква е прогнозата ви за бъдещето на Борислав Михайлов?
 
- Михайлов бих го посъветвал да си намери добри наказателни адвокати…
 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети