Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Тодоров: Ще ни се наложи и на нас за в бъдеще да ползваме повече българи

Спорт

Георги Тодоров: Ще ни се наложи и на нас за в бъдеще да ползваме повече българи

Снимка:

"Аз не мога да повярвам как е било допуснато това с Николай Михайлов"

Наставникът на Левски Георги Тодоров заяви, че сегашният му период в клуба е най-трудният в кариерата му досега. Специалистът се оплака, че с всеки един мач групата му от състезатели става все по-малка.

"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спийрингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов добре, ако не - по-нататък ще играе.

Славия играят по-добре навън отколкото вкъщи. Очаква ни тежък мач. Надявам се, че победата в Стара Загора да им е върнала самочувствието и да има ефект. Венци Стефанов постоянно ни атакува, но Славия води правилна политика с българите - нещо, което ще ни се наложи и на нас за в бъдеще. Ако не победим Славия, победата в Стара Загора ще отиде на вятъра", каза Тодоров.

"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба. Ние за десет години не сме спечелили нищо с толкова чужденци. Славия с българи спечели една купа.

За този мач няма да бъде в групата Михайлов, но за следващия да. Има да сваля още няколко килограма. Аз не мога да повярвам как е било допуснато това с Николай. Обидно е за треньора", каза още Тодоров.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още