Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Григор: Гордея се, че съм от Хасково и България

Спорт

Григор: Гордея се, че съм от Хасково и България

Снимка:

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия. 

Той даде специално интервю на родния ни език за българската програма на местното радио „SBS“.

Димитров изрази съжаление, че в утрешния мач срещу Доминик Тийм няма да има подкрепата на феновете от трибуните заради наложения локдаут в щата Виктория. Гришо сподели, че в момента на пандемията се наслаждава на всеки един момент на корта.

„Със сигурност ще е различно без публика. Хубаво е да виждам знамената, когато съм толкова далеч от дома. В такъв миг е много важно да имаш подкрепа и съпричастност. Оценявам го! Жалко е, че в неделя ще играем без публика, но условията са еднакви за всички“, заяви Григор Димитров.

„Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт и това никой не може да ми го отнеме. Винаги ще опитвам да помогна и да допринеса за града“, допълни Гришо.

„Не искам да мисля за нивото си в момента. Изцяло съм фокусиран върху мачовете и подготовката си. Не мога да определя дали съм близо или далеч от третото място в световната ранглиста. Един турнир може да направи голямата разлика. В момента на пандемията, когато не знаем дали утре ще излезем на корта или даден турнир ще се проведе, трябва да останем спокойни и да се възползваме от всеки един миг, да се наслаждаваме на това, което обичаме да правим“, завърши българският тенисист.  


Коментари (3)

сивата котка Гордее се , е е от Хасково и България, ама не залюби хасковлийка или българка. И повече си Монте Карловец. Какво си турил националния флаг като лигавник на маската? В него ли ще бършеш сополи?
15.02.2021 10:02 / Отговор
Не е достатъчно да се гордееш Кажи си мнението за политическата обстановка в България. Критикувай или похвали .
15.02.2021 10:07 / Отговор
Известен човек не може да е Безгласна буква
15.02.2021 10:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още