Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кобрата покани Кралев да награди боксьори-шампиони

Спорт

Кобрата покани Кралев да награди боксьори-шампиони

Кобрата покани Кралев да награди боксьори-шампиони - Tribune.bg
Снимка:

Кубрат обеща: Ще дам всичко от себе си в мача срещу Хюи Фюри

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг в зрелищен сблъсък на 27 октомври в зала „Арена Армеец“. Боксовата галавечер, включва 10 двубоя, е нещо неправено досега в България.

Зрелището ще бъде наблюдавано на живо от хиляди зрители, а милиони други ще седнат пред телевизорите. Събитието ще бъде излъчвано на живо в целия свят, включително в САЩ, Канада и Европа.

Кобрата е поканил спортният министър Красен Кралев да награди заслужили боксьори и треньори, допринесли за развитието на българския бокс по време на събитието. 11 ветерани в бокса от близкото минало ще бъдат наградени лично от министъра.

Сред тях са първият ни олимпийски шампион в Георги Костадинов, шампионът от Игрите в Москва през 1980 г. Петър Лесов и носителят на световна титла Детелин Далаклиев.

„Кубрат е изключително добре подготвен. Не бих останал с него ако не вярвах, че ще успее на 100% и ще донесе победа на България“, заяви треньорът на българина, легендарния боксьор Ули Вегнер.

„Предстои вечер, каквато никога не е правена в България. Подготвяхме се здраво, сериозно, дисциплинирано. Постоянство и работа, това правехме последните три месеца. Ще дам всичко от себе си, за да зарадвам българската публика, която ме подкрепя навсякъде по света“, каза Кубрат Пулев пред десетките журналисти на брифинга преди мача.

„Изключително благодаря на българските фенове, на всички българи за топлото посрещане в София и Пловдив. Трудното свърши, подготовката свърши, сега предстои лесното, самата среща. Вярвайте ми ще направя всичко по силите си, за да спечеля. Бог да благослови всички и ще се видим в събота“, заяви съперникът на Кобрата Хюи Фюри.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Асен Кобрата велик българин заслужаващ всичкият респект
25.10.2018 17:18 / Отговор
Тодор Кобрата е един истински мъж ,надявам се да се е подготвил достатъчно добре за да размаже опонента си !
25.10.2018 19:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети