Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гриша Ганчев: Министър Кралев ги разбира нещата, навсякъде иска да помогне

Спорт

Гриша Ганчев: Министър Кралев ги разбира нещата, навсякъде иска да помогне

Гриша Ганчев: Министър Кралев ги разбира нещата, навсякъде иска да помогне - Tribune.bg
Снимка:

Гриша Ганчев похвали министър Красен Кралев за усилията, които полага, за да помогне на българския спорт в интервюто си за „Код Спорт“.

„Разбира ги нещата, навсякъде иска да помогне, Кралев е мераклия-министър, отдава му се, разбира ги нещата. Но примерно утре ще падне това правителство и ще сложат някой изкуствовед на негово място, както имахме такива случаи, и пак отидохме в канала“, попита босът на ЦСКА.

На въпрос, как и кога ще имаме нови феномени в спорта като Стефка Костадинова, Вальо Йорданов, Любо Ганев, Армен Назарян, Стоян Делчев, Таня Богомилова, той отговори:

„Ами, тя вашата и моята е заминала, бе, братя и сестри! Поне си направихме кефа да ги гледаме. А и като гледам младото поколение, не е толкова ентусиазирано. Когато не са израснали с такива големи звезди, гледат там нещо във Фейсбук, Инстаграм... Никога няма да имаме! Ето сега евала на момиченцето, което спечели злато на олимпиадата в тройния скок. Ами, нашия Едмонд Назарян - бронзов медал. Чакаме го да порасне още две години, че да спаси борбата, както баща му правеше. Въпросът е, че атлетката ни, която взе медал в Рио, цяла година се готви в Холандия. Кубрат е останал последния мохикан на неолимпийски спорт и горе-долу нещо се говори за България и колкото и да го плюят - Гришо. Аз все си мисля, че в нашия съзнателен живот, друг като Григор Димитров няма да се роди. И до там опира нашият спорт. Трябва да се прави генерална стратегия за спорта, защото доктрина е много сложна дума, да тръгне и да се чакат плодовете след 10-12 години“, обясни още той.

Източник: Новспорт


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети