Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крум Савов: За българските деца Григор Димитров не е идол

Спорт

Крум Савов: За българските деца Григор Димитров не е идол

Крум Савов: За българските деца Григор Димитров не е идол - Tribune.bg
Снимка:

Всички турнири са частни, подчерта журналистът

В тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава Григор Димитров, са именно частни. Това заяви спортният журналист Крум Савов по повод нежеланието на първата ни ракета да играе пред българската публика. В телевизионно интервю преди дни тенисистът заяви, че нямало смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един „частен турнир“.

„Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович“, категоричен Савов пред Bulgaria on Air.

Журналистът смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното.

Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че в България да го обвиняват, че не е българин е голяма „излагация“.

По думите му в медиите у нас постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Роси Че, кой беше този Гришо тада е идол и на децата ни, той дори забрави родният си език
07.12.2018 12:31 / Отговор
Тх Абе Савов ти пък с коя наглост заяви че всички българи предпочитали чужденците. Всички нереализирани спортисти като тебе изпитват злоба и завист към успелите. Убедена съм че в държавите на Надал и Федерер никой не говори така да тях да не говорим че те не играят нито в Испания нито в Швейцария. Я духа супата и си гледай близнаците
09.12.2018 13:32 / Отговор
Тх До Роси. Има много успели българи които живеят от дълги години в чужбина и също са позабравили езика. Това не ги прави по-малко успели и добри хора. Лошо е да завиждаш. Съсредоточи се върху твоите деца
09.12.2018 13:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети