Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА

Спорт

Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА

Левски пусна билетите за дербито с ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Двубоят на "Васил Левски" е в събота от 14:45 часа

Левски обяви, че билетите за дербито с ЦСКА са в продажба. "Сините" са домакини във вечното дерби в събота, като двубоят на националния стадион "Васил Левски" стартира в 14:45 часа.

Ето какво написаха на официалната си страница "сините":

"Уважаеми привърженици,

билетите за домакинския мач на „Левски“ срещу „ЦСКА-София“ от 21-ия кръг на ППЛ са вече в продажба на касите на Националния стадион „Васил Левски“ откъм улица „Гурко“. Срещата между двата тима е в събота, 15.02, от 14:45 часа, а пропуски са налични и на стадион „Българска армия“.

Касите ще работят всеки ден от 12 до 19 ч. В деня на двубоя, 15.02, ще работят касите на ул. „Гурко“, „Синьото“, „Ариана“ и ст. „Българска армия“ от 10 ч. до края на първото полувреме.

Обръщаме внимание, че от днес ръководството на ПФК „Левски“ пусна в продажба и билети за VIP ложите в Сектор А на Национален стадион „Васил Левски“. Цените на пропуските са 77 лв. и могат да бъдат закупени от сайта на Еventim или да бъдат поръчани на email office@levski.bg.

В продажба са и билетите за ложи 3, 4, 6 и 7 в сектор А. Цената им е 30 лв.

ПФК „Левски“ има удоволствието да предостави нова възможност за децата и техните родители – изцяло семейни и обезопасени блокове разположени в сектор Б и в сектор Г („Лъвчета“). Цените на билетите за тях са следните – за един родител с до две деца - 10 лв. и за двама родители с до две деца - 15 лв.

Цените на билетите за сектори А и В са 15 лв., а за Б и Г – 10 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава новата абонаментна кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“. Запазете своето място за всички домакински срещи на любимия отбор през пролетния полусезон и мачовете от турнира за Купата на България. Повече подробности (ТУК).

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 15 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор Г – 10 лв.

Сектор Б – Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор Г – Семеен сектор:

1 родител с до 2 деца - 10 лв.

2 родители с до 2 деца - 15 лв.

Сектор А, Ложи 3, 4, 6 и 7  - 30 лв.

Сектор А, VIP ложи – 77 лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети