Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локомотив обърна Славия в Пловдив

Спорт

Локомотив обърна Славия в Пловдив

Локомотив обърна Славия в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Голово шоу на „Лаута“

Отборът на Локомотив Пловдив постигна първа победа в българския футболен елит и нанесе дебютна такава на Славия, след като спечели с 3:2 домакинството си от втория кръг на шампионата.

Мачът предложи много емоции, пет попадения и девет жълти картона, като и двата отбора се опитаха да стигнат до успеха.

Още в началото Цветелин Чунчуков изведе гостите от София напред, откривайки резултата в третата минута, но десет по-късно капитанът на домакините Димитър Илиев възстанови статуквото от дузпа.

Отново той направи обрата пълен в 21-ата минута със своето второ попадение, а само пет по-късно Анте Аралица бе точен за 3:1.

При този резултат дойде и почивката, след която Славия се опита да навакса изоставането си, но трудно стигаше до чисти голови положения.

Все пак четири минути преди края Радослав Кирилов намали, но за повече футболистите на Златомир Загорчич нямаха сили и в крайна сметка трябваше да се примирят с поражението.

Така те остават с три точки, спечелени в първия кръг срещу Витоша (Бистрица), отново след резултат 3:2, а вече толкова има и Локомотив Пловдив, който на старта падна от Черно море с 1:3 във Варна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп