Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец направи куп пропуски на "Ивайло" и направи реми с Етър

Спорт

Лудогорец направи куп пропуски на "Ивайло" и направи реми с Етър

Лудогорец направи куп пропуски на Ивайло и направи реми с Етър - Tribune.bg
Снимка:

"Орлите" си тръгнаха с точка от Велико Търново след 1:1

Етър спъна Лудогорец – 1:1 на „Ивайло“, в много интересен мач. Лудогорец превъзхождаше своя съперник, но късметът покри домакините, които измъкнаха точка от срещата.

Първото положение в срещата се откри още в 4-ата минута, когато Марселиньо изпълни прекрасно фаул, но вратарят на домакините Анатоли Господинов изби в гредата. Пет минути след това напречната греда спаси „болярите“. Каули центрира към Шверчок, с който с ножичен удар разтресе вратата. Но малшансът за Лудогорец продължи. В 11-ата минута Вандерсон би от пряк свободен удар, като топката кацна върху напречната греда. В 22-ата минута отново лудият късмет спаси Етър. Вандерсон намери непокрития Шверчок, който би от въздуха, но право в Анатоли Господинов. Десет минути след това Лудогорец вкара, но попадението бе отменено заради засада. Малко преди края на полувремето Шверчок отново би с глава, но пак слабо.

Второто полувреме започна с голям шок! В 49-ата минута Милчо Ангелов изведе отдясно Иван Стоянов. Бившият играч на Лудогорец надбяга Светослав Дяков и със страхотен прехвърлящ удар не остави шансове на излезлия неразчетено Пламен Илиев – 1:0! Секунди след това „орлите“ изравниха. Каули центрира от корнер, като Григоре би с глава, но пак в гредата. След това топката се върна в Марселиньо, който не сгреши – 1:1. В 52-ата минута Шверчок направи нов пропуск. Лудогорец увеличи натиска в последните минути, но Вандерсон и Марселиньо направи големи пропуски и така „орлите“ не успяха да дръпнат на Левски и Локо (Пд).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати