Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец се спаси в края от загуба в Исландия

Спорт

Лудогорец се спаси в края от загуба в Исландия

Лудогорец се спаси в края от загуба в Исландия - Tribune.bg
Снимка:

Шампионите стигнаха до 1:1 срещу Валур в Лига Европа

"Лудогорец" се добра до драматично равенство 1:1 при гостуването си на "Валур" в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Осемкратните шампиони на България тотално надиграха своя съперник, но допуснаха ранен гол, а след това редуваха пропуск след пропуск.

За домакините точен бе Петри, а равенството дойде след попадение на Абел Анисе в добавеното време на мача, съобщи bTV.

Срещата започна спокойно, но разградчани изненадващо допуснаха попадение още в 11-ата минута. Домакините изпълниха статично положение, а топката бе избита, но попадна в Ласе Петри и той с мощен удар се разписа за 1:0.

След попадението "Лудогорец" натисна сериозно своя съперник и положенията пред вратата на исландците започнаха да валят, но без резултат.

"Орлите" можеха да допуснат и втори гол при единствената сериозна атака на домакините през втората част. Джонсън получи на границата на наказателното поле, финтира и стреля между краката на защитник, но Пламен Илиев успя да избие в корнер със сетни сили.

Натискът на "Лудогорец" даде резултат в добавеното време. Вандерсон центрира пред вратата на "Валур", където Абел Анисе бе оставен непокрит и с глава от няколко метра вкара за 1:1, с което оформи и крайния резултат.

Реваншът в Разград е следващият четвъртък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети