Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мануела Малеева: Федерацията по тенис не е направила нищо грешно при ATP Cup

Спорт

Мануела Малеева: Федерацията по тенис не е направила нищо грешно при ATP Cup

Мануела Малеева: Федерацията по тенис не е направила нищо грешно при ATP Cup - Tribune.bg
Снимка:

Мануела Малеева, Фейсбук

Няколко думи и от мен за скандалите, които #няКОИ се опитаха да предизвикат отново между нас (българското общество). Този път свързани с тениса и по конкретно с турнира ATP Cup.

По принцип няма как да защитавам Българската Федерация по Тенис, защото тя е олицетворение на начина, по който цялата ни държава се управлява. Но в случая с този турнир тя не е направила нищо грешно. Тя няма никакво задължение към българския отбор, защото това не е обикновено отборно състезание, а си е просто турнир от календара на ATP.

Всеки от играчите покрива пътните си разноски. На място организаторите покриват хотела, а Григор е покрил разноски свързани с възстановяването на българските тенисисти (масажи, физиотерапия, рехабилитация и т.н.). Толкова.

Та, какъв е този сайт с гръмкото име „Българолюбие”?! Между другото докладвайте го за фалшиви новини и лъжи. Прилича на някои от сайтовете, които заплашват, че норвежците ще ни откраднат децата!

#КОЙ се опитва да ни дели за пореден път?!

Иначе благодарност на Григор за това, че имахме български отбор в Сидни. Единствено, защото той искаше да играе на този турнир България беше представена!

Успех, Григоре следващата седмица на Australian Open! Успех момчета за следващите ви турнири. Докоснахте се до най-големите тенисисти на планетата. Носете тази позитивна енергия в битките, които ви предстоят!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп