Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Меси: Радвам се, че последният ми мач на Световно ще е финал

Спорт

Меси: Радвам се, че последният ми мач на Световно ще е финал

Меси: Радвам се, че последният ми мач на Световно ще е финал - Tribune.bg

Вижте какво каза звездата на Аржентина

Звездата на световния футбол Лионел Меси потвърди, че ще изиграе последния си мач на Световното първенство, когато Аржентина се изправи срещу Франция или Мароко на финала в неделя в Катар.

Меси беше в основната на победата на Аржентина с 3:0 над Хърватия на полуфинала снощи и ако спечели своя мач номер 172 за тима в кариерата си ще донесе на страната първа титла от Световното първенство от 1986 година насам.

"Чувствам се много щастлив, че мога да постигна това - да завърша кариерата си на Световно първенство по футбол като изиграя последния си мач именно на финала", каза Меси пред аржентинската медия "Diario Deportivo Ole".

"Има много години за следващия Мондиал и не мисля, че ще мога да го направя, а да завърша по този начин ще бъде най-добре", добави капитанът на Аржентина.

35-годишният футболист играе на пето Световно първенство, като надмина рекорда на Диего Марадона и Хавиер Масчерано.

С петия си гол в Катар той също така изпревари Габриел Батистута и стана голмайстор номер 1 за Аржентина на Световни първенства, отбелязвайки 11 попадения.

"Всичко е хубаво относно тези рекорди, но важното е да успеем да постигнем целта на целия отбор, което е най-красивото нещо. Ние сме само на една крачка, след като се борихме упорито и ще дадем всичко от себе си, за да се случи този път", добави Меси.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Мондиал 2022

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати