Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Милош Крушчич би работил в друг български отбор

Спорт

Милош Крушчич би работил в друг български отбор

Милош Крушчич би работил в друг български отбор - Tribune.bg
Снимка:

Бившият старши треньор на ЦСКА Милош Крушчич коменти­ра раздялата си с клуба.

ЦСКА освободи сърбина след загубения финал за Купата от Локомотив Пловдив с дузпи.

"Не знам Стамен Белчев да е имал предварителна договорка с ръководството на ЦСКА. Не ми е приятно сега да коментирам то­ва, защото сега той е треньор на ЦСКА и му желая всичко най-добро. Аз лично не съм имал тако­ва усещане, не е имало напреже­ние от страна на ръководство­то. Искам да благодаря на Гриша Ганчев, който ми даде възмож­ност да ръководя отбор като ЦСКА. Оставам с най-добри чув­ства към Ганчев, винаги ще съм му благодарен, той го знае. Той ми отвори вратата към голям клуб", сподели Милош Крушчич в интервю пред Канал 3.

"Готов съм да работя в друг български отбор, ако има такава възможност. Аз съм свикнал с на­прежението, то не ми пречи. В България има интересни мачове и добри отбори. Искам да работя в клуб с амбиция и големи цели", каза сърбинът.

Крушчич бе запитан българ­ският футбол срещу ЦСКА ли е? "Да, това мога да го потвърдя. Особено сега като човек, който е отстрани, а доскоро бе част от всичко. Много хора, които са про­тивници на ЦСКА, ни искаха най-лошото. Постоянно правеха ин­триги, постоянно спекулираха, че ще си тръгвам, че някой играч ще напуска, факт е и че нито един път съдия не ни е помогнал. Ние играхме честно. Постоянно оба­че се правеха интриги и се вкар­ваше напрежение", заяви Крушчич.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати