Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стамен Белчев с тройно увеличение на заплатата спрямо предходния престой на "Армията"

Спорт

Стамен Белчев с тройно увеличение на заплатата спрямо предходния престой на "Армията"

Снимка:

Треньорът е получил и една го­дина пълен кредит на доверие от сил­ния човек в клуба Гриша Ганчев

 Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти по-голяма за­плата от тази, която взимаше при пър­вия си престоя на „Армията", пише „Меридиан Мач". Той бе начело на „червените" от есента на 2016 го­дина до пролетта на 2018-а. Тогава тре­ньорът застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия тре­ньор. Тогава той во­деше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният ва­риант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати и най-важното - отборът играеше до­бър и нападателен футбол. Той не беше добре платен при първото си зас- тъпване в отбора, но благодарение на резултатите си сам успя да вдигне нивото си. Белчев взи­маше 15 000 лева като треньор на Арда, но сега ще получава поне два пъти повече на „Ар­мията".

Стамен Белчев е получил и една го­дина пълен кредит на доверие от сил­ния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходи­мото време, за да направи отбора си според собствения си вкус. Известно е, че Белчев залага на агресивния и на­падателен стил, при който отборът му владее трайно топ­ката. Това ще доне­се промяна в срав­нение с Люпко Петрович и Милош Крушчич, при които тимът изглеждаше твърде защитно.

Стамен Белчев вече има думата и при определянето на селекцията. Из­вестно е, че ЦСКА подписа вече с 3 нови попълнения -Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Белчев е дал благословията си и за тримата. Той призна по време на първата си пресконференция, че се во­дят преговори с още футболисти от чуж­бина, но не се наема с прогнози дали те ще подпишат с клу­ба. Ясно е, че ам­бициите на ЦСКА са да доведат голе­ми имена тук, но повечето от класни­те чужденци не се решават да дойдат в България заради непопулярното пър­венство.  


Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още